Nuntă în Siria (copykat de la trupa lui Dan Puric)

http://www.youtube.com/watch?v=TN2U43PlJUA

YouTube

No Description

În clipul #2, femeile stau separat, au batic pe cap,… ce mai vrei!

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Nuntă în Siria (copykat de la trupa lui Dan Puric) — 4 Comments

 1. Dacă pui Numele Domnului pe muzică se cheamă că nu-L poţi lua în deşert? Sau e alt Domn? Câteodată zău că e mai bună frica decât bucuria… Totuşi, cât de mare ar fi porunca asta, tot nu avem altceva de făcut decât să deschidem ochii şi urechile. Inclusiv nouă înşine.

  Ted Reply:

  Agnusstick, eu cred că Numele Domnului se ia în deșert mult mai repede, mai ușor și mai pe neștiute în activități cu context religios decât în activități unde este mai evident că se calcă pe un teren periculos. În altă ordine de idei, să știi că frica și bucuria nu se exclud reciproc. În ceea ce privește experiența creștină, eu cred că ele se asociază adesea. Uite la femeile care în dimineața Învierii Domnului Iisus Cristos primesc vestea despre înviere și însărcinarea de a duce mesajul acesta celorlalți ucenici: „Ele au plecat repede de la mormânt, cu frică și cu mare bucurie, și au alergat să dea de veste ucenicilor Lui” – Matei 28:8

 2. Scuze,
  Dar nu am intelesc chestia cu Siria??????

  Ted Reply:

  Cornel,
  shiria, linga Arad? Adica trupa lui Dan Puric a dansat la Peniel, tziganii penticostali danseaza la shiria, e cumva vorba de o copiere-kitsch a dansului de la Peniel? Am facut o gluma si am fost sarcastic!