Cristian Ionescu îl invită pe Vladimir Pustan să predice la Elim Chicago

Te-am prins cu titlul acesta, nu-i aşa?  Ţi-a stârnit interesul!  Desigur, nu-i adevărat, e chiar imposibil să fie adevărat, dar m-am gândit să pun un titlu incendiar la postarea asta şi să mai sugerez în corpul postării câteva titluri la fel de incendiare.  Poate mă ajutaţi şi voi cu sugestii!  Uite încă câteva titluri la fel de incendiare şi la fel de neadevărate la care m-am gândit:

  • Cristian Ionescu îşi cere scuze de la cei de la Peniel pentru afurisirea festivalului ca fiind al Satanei.
  • Respins de baptişti şi stigmatizat de asocierea sa cu străjerii, Iosif Ţon trece la anglicani!
  • Misterul absenţei de 3 zile a lui Alin Cristea elucidat! Acesta a fost în vizită la Răsvan Stoica pentru a-i ţine de urât în zilele de gardă la spital.
  • Pentru a da satisfacţie iubitorilor de câini din România care i-au atacat blogul, Marius Cruceru a adoptat două potăi pe nume Dela şi Lela.
  • Paul Negruţ îl invită pe Benny Hinn la o serie de cruciade în România.
  • Marcat de experienţale carismatice, Dyo Bodiu va schimba (încă o dată) numele blogului său în „Frică şi cutremur(ici)”.
  • Solidar cu cauza palestiniană, Emanuel Conţac s-a tăiat împrejur şi mai caută 199 de donatori de prepuţuri pentru un total de 200 ca să echilibreze prepuţurile luate Filistenilor de regele iudeu David (1 Sam 18:27). Cine nu mai are prepuţ în dotare, poate dona două cărţi la Biblioteca ITP.
  • Operaţia de apendicită de acum două sptămâni a lui Doru Pope a fost făcută prin trepanarea craniului, ocazie cu care s-a extras din greşeală şi o parte din creierul şi aşa destul de puţin al blogerului.

PS. Nu am pus linkuri la persoanele amintite că o să găsească ei chestia asta.  Iar dacă n-o s-o găsească, a rămas să mă amuz singur. Desigur, sper ca şi „subiecţii” să aibă habar de umor!

 

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Creative Commons License
Cristian Ionescu îl invită pe Vladimir Pustan să predice la Elim Chicago by PERSPECTIVE CRESTINE, unless otherwise expressly stated, is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 United States License.