Donald Trump l-a primit pe Domnul Isus!

S-a pocăit Trump! A făcut-o prea târziu? Prea repede? Repede nu e niciodată (dacă este adevărat că s-a pocăit!). Dar acum, dacă a făcut-o, nu mai poate minți că o să vină Ted Cruz și-o să-i zică „lyin’ Donald” sau cam așa ceva. Iar lui Hillary, o să trebuiască să nu-i mai întoarcă rău pentru rău. Și atunci, cum o să câștige președinția dacă cei doi candidați nu se mai pot tăvăli prin mocirlă? Și înainte de a se pocăi, ce fel de credință avea Trump? Că parcă se bătea cu ea în piept!

Io nu prea am încredere în convertirile acestea de conveniență. Dar dacă așa zice Dr. Dobson că s-a întâmplat? Mă rog, avea și Dobson nevoie să-și liniștească conștiinșa cumva. Dacă s-a pocăit Trump, putem merge toți la vot pentru el, nu-i așa?

Ce să zic? Probabil o reinventare până la alegeri…

James Dobson: Trump has accepted ‘a relationship with Christ’

Donald Trump: Born-again Christian? The presumptive Republican nominee captured a significant number of evangelical voters during the Republican primary, and that may be due to recently accepting “a relationship with Christ,” according to evangelical leader James Dobson.

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Donald Trump l-a primit pe Domnul Isus! — 1 Comment

  1. Am auzit ca Donald nu bea alcool si nici tutun nu trage. Pai, ce dovezi mai clare vreti? 🙂 🙂