100 de zile de rugăciuni pentru Trump

Mai mulți pastori au inițiat o chemare la 100 de zile de rugăciune pentru președintele Trump. Perioada începe cu 20 Ianuarie (ziua inaugurării) și sfârșește în 29 Aprilie. Se știe că-n instoria recentă a președinților americani s-a tot vorbit despre ce va face noul președinte în primele 100 de zile. Promisiunile lui Trump au fost ample și multiple. De la schimbarea asigurării medicale cunoscută sub numele de „Obamacare” cun o asigurare mai ieftină și mai convenabilă ca preț la o mulțime de ordine prezidențiale cu scopul de a reversa ordine asemănătoare date de Obama.

Inițiativa are și o pagină de Facebook unde cei ce se roagă sunt încurajați să posteze rugăciunile lor pentru președinte și pentru America. Haștag-ul pentru FB este #Pray100!

Scopul rugăciunilor? O trezire spirituală a Statelor Unite.

Grupul de inițiativă are câțive reprezentanți ai NAR (Noua Reformă Apostolică, al cărei părinte a fost defunctul C. Peter Wagner) printre care Lou Engle, Cindy Jacobs și Dutch Sheets.

Franklin Graham a organizat și el până la alegeri raliuri de rugăciune în cele 50 de state ale SUA. Scopul acestora a fost căutarea iertării divine, pocăința, unitatea ca oameni, protecția națiunii și binecuvântărea.

Echipa lui Trump va încuraja și ea o acțiune de rugăciune cu începere la 23 Ianuarie și va sfârși la 2 Mai (tot 100 de zile, începând cu prima zi de lucru a noului președinte).

Biblia ne încurajează să ne rugăm pentru țările în care locuim, pentru liderii acestora și pentru națiune. Iar cererea de reîncoire spirituală și de pocăință, cererea pentru pace și unitate sunt și ele necesare. Să dea Dumnezeu ca aceste rugăciuni să aibă rezultate. Că ne e dor de multă vreme de o înviorare a nețiunilor.

Eu mai cred și că schimbarea începe totuși cu o decizie personală a fiecăruia dintre noi. Dacă EU rămân neschimbat nu pot fi un factor care încurajează schimbarea indiferent de câte rugăciuni înalț pentru alții.

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

100 de zile de rugăciuni pentru Trump — 2 Comments

  1. Pingback: 100 de zile de rugăciune pentru preşedintele Trump | Calator Astral