6 lideri religioși ce se vor ruga la inaugurarea lui Trump

The 6 Religious Leaders Who Will Pray At Trump’s Inauguration

Donald Trump has chosen the largest group of clergy and religious leaders to pray and speak at his inauguration next week.

Franklin Graham printre cei șase. Dar de ce șase? De ce nu șapte? Ca să fie un număr „desăvârșit”? Da ce nu Dalai Lama sau vreun muftiu islamic, ca să fie 100% interfaith?

Lipsesc unele nume de marcă! De exemplu, lipsește Falwell, unul dintre cei dintâi suporteri. Lipsește de asemenea David Jeremiah și Robert Jeffress dintre cei ce s-au rugat pentru ca Trump să câștige după cum se  vede aici.

Paula White? Cea care la 23 August 2015 stă la amvonul „bisericii” pe care o păstorește în timp ce soțul ei (Jonathan Cain) oferă un sfat bărbaților prezenți la studiul despre familii, sfat conform căruia bărbații să învețe, să se educe cu privire la ce le place femeilor prin vizionarea de filme porno?

Lăsând gluma și vorbind serios, Biblia ne cere să ne rugăm pentru cei ridicați în dregătorii (1 Tim 2:2). Cine s-a rugat consistent pentru Obama? Nu prea am întâlnit mulți să o facă. Cine se va ruga pentru Trump? Sunt curios dacă acei ce nu se puteau ruga pentru Obama se vor putea ruga pentru Trump? Dacă Trump e mai pe gustul creștinilor, nu ar fi trebuit să ne rugăm mai mult pentru Obama? Adică, nu era el în mai mare nevoie de sprijin în rugăciune? Mie mi se pare că multora le vine mai ușor să se roage pentru ceea ce li se pare o durere de cap în comparație cu ceea ce li s-a părut un cancer.

 

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.