Panouri anti-avort interzise in Canada

Un judecător canadian a susținut decizia unui guvern local din Grande Prairie, Alberta de a interzice plasarea unor panouri împotriva avorturilor și pro-viață pe panourile laterale ale unor autobuze.

sursa: http://liveactionnews.org/canadian-judge-disallows-pro-life-ad-says-cause-psychological-harm-women/

Motivul? Mesajele panourilor pot aduce daune psihologice mamelor care au avut un avort sau care preferă să scape de o sarcină nedorită printr-un avort. De asemenea, acestea pot dăuna și copiilor care nu știu ce e acela avort. Și nu-n ultimul rând, reclama poate promova o atmosferă de ostilitate împotriva femeilor care sunt pro-choice (eufemism pentru pro-avort).

Trump și Congresul dominat de Republicani au promis aici la noi că vor suspenda finanțarea către centrele care practică avortul, cum sunt Planned Parenthood. Să dea Domnul să se țină de cuvânt.

O statistică dată publicității AICI spune că de la data legalizării avorturilor în SUA (anul 1973) până în prezent au fost executate în SUA circa 60 milioane de avorturi. Același studiu raportează că există și o veste bună, anume că numărul avorturilor este în scădere. Dar acest lucru nu e suficient.

Eu cred că sângele vărsat al atâtor copii nevinovați este ca o povoară, ca un blestem peste America. Este de fapt un blestem peste orice țară care susține această practică diabolică de a omorî copiii.

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.