Un actor ce joacă rolul unui călugăr s-a îndrăgostit de Cristos!

Andrew Garfield Says Silence Film Helped Him to ‘Fall in Love With Jesus’

Before preparing for the role of Fr. Sebastiao Rodrigues in Martin Scorsese’s new movie Silence, actor Andrew Garfield said he did not consider himself a Christian. However, after playing the 17th century Jesuit priest and missionary, Garfield admits he has fallen in love with Jesus Christ.

Andrew Garfield, actorul care joacă rolul călugărului Sebastiao Rodgrigues în filmul lui Scorsese „Silence” (Tăcere) spune că înainte de acest rol el nu se considera a fi creștin. Totuși, pentru pregătirea caracterului ilustrat, Garfield s-a întâlnit cu preoți, a citit materiale creștine și a „practicat” creștinismul cu scopul de a-și înțelege rolul. Lucrul acesta l-a făcut să se îndrăgostească de Isus Cristos!

Unul dintre mentorii lui, părintele James Martin l-a pregătit ca și când Garfield ar fi fost un novice iezuit. Lucrul acesta a dus la o mai bună înțelegere cu privire la Dumnezeu. Perioada aceasta a devenit o călătorie (spirituală) personală pentru actor. În acest timp a citit Evangheliile istorisire cu istorisire, s-a rugat, a meditat la persoana lui Cristos, i-a citit învățăturile.

Din practicile și exercițiile întrebuințate Garfield amintește postirea (și pentru că pentru juca rolul trebuia să slăbească circa 20KG), celibatul, umilința și menținerea unei relații cu Cristos.

Ce păcat că există chiar și unii creștini care nu citesc Evangheliile cu seriozitate, nu meditează la învățăturile lui Isus, la viața sa și la Dumnezeu, nu se roagă și nu practică nici un fel de disciplină spirituală (decât mersul la adunare, deși mă îndoiesc că așa ceva face parte din disciplinele spirituale). Postirea, umilința și menținerea susținută a unei relații cu Cristos ne-ar face să avem un cu totul alt fel de viață spirituală. Am avea încredere în Dumnezeu pentru că prin părtășia cu El L-am cunoaște și astfel, chiar și-n momentele în care El ar tace (ca-n filmul lui Scorsese) am avea convingerea că El nu ne-a părăsit, nu suntem singuri și că El e întotdeauna cu noi!

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.