Cădere continuă

Boy Scouts of America will allow transgender children to join

The Boy Scouts of America announced Monday that it will allow transgender children to enroll in scouting programs. Boy Scouts chief executive Michael Surbaugh said in a video message that the organization will now accept boys based on the gender a parent puts on a child’s scouting application, ending a policy of accepting boys based on the gender listed on a child’s birth certificate.

Încă o dată e clar că dacă începem să alunecăm, nu ne oprim decât atunci când vom da de pământ. Boy Scouts of America a început să cedeze Corectitudinii Politice și presiunilor unei minorități vocale și militante – cea a gaylor. Astfel cu circa doi ani în urmă Boy Scouts of America (BSA) a admis lideri gay în programul lor. Acum, urmează o nouă etapă în alunecarea lor.

Până acum sexul celor admiși în program (e o organizație pentru băieți, să nu uităm asta!) era definit de sexul cu care aceștia s-au născut și era înscris în certificatul de naștere. Acum sexul celor admiși e decis în lumina pretenției cu privire la propriul sex al celor ce vor să participe în program. Aceasta înseamnă că transgenderii pot participa în program. Fetele care se cred băieți vor putea participa în program.

Prin luna Aprilie 2017 va fi prezentat în fața Curții Supreme a SUA un caz care dacă va trece scrutinul juridic va cere ca toate școlile americane care primesc fonduri de la stat (și majoritatea primesc fonduri!) să fie obligate să transforme toate băile și toaletele pentru a acomoda pe transgenderi. Sper ca Neil Gorsuch, judecătorul propus la Curtea Supremă de Justiție să fie confirmat până în Aprilie!

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.