Molohul LGBT continuă să facă victime

Liberalii din Ontario, Canada au votat înainte de vacanța de vară o lege – Bill 89 – care dă putere excesive guvernului local pentru a lua copiii acelor familii care se opun agendei LGBTQI. Votul a fost de 63 la 23 pentru legea 89. Se consideră că astfel de copii au nevoie de protecție din partea statului și vor fi dați fie spre adoptare, fie vor fi îngrijiți de către stat în sistemul de „foster care” – adică sistem în care copiii sunt plasați cu familii însărcinate ci creșterea și îngrijirea lor până la vârsta independenței copiilor respectivi.

Până de curând legea permitea părinților să-și crească copiii în religia îmbrățișată de familie. Acum preferința religioasă nu mai contează și este înlocuită cu nevoia de a permite copiilor să înțeleagă probleme legate de „identitatea sexuală” și de „exprimarea sexului” precum și să le ofere libertatea de a se exprima în acest sens.

Legea este considerată de către lideri ai Coaliției pentru Familie ca fiind totalitară. Canada se îndreaptă cu pași repezi către un sistem de „protecție a copilului” în care copii din familii bune sunt sechestrați de către guvern pentru a fi preluați de către stat și a fi spălați pe creier. „Bun venit” la fenomenul groaznic experimentat de unele familii de români în Norvegia.

 

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Molohul LGBT continuă să facă victime — 1 Comment

  1. Susținerea lui Trump, prin rugăciune! Eu consider că facem prea puțin în acest sens, cel puțin între cei din jurul jurul meu, ca să nu dau mai multe detalii! În ceea ce mă privește, mi-am luat angajamentul față de propria-mi conștiință și față de Dumnezeu, ca în orice împrejurare adecvată, să înalț un gând ce pioșenie înaintea Lui Dumnezeu, pentru el și în orice debate, să fiu cu duhul de partea lui! Până nu este prea târziu, toți acei care, ca-și mine aveți urmași, și vă pasă de viitorul lor, vă îndemn să ne unim duhurile într-o continuă rugăciune pentru noi și pentru viitorul urmașilor noștri prin actul de slujire al președintelui D. Trump! Ajută Doamne!