Femeile înrolate în armata SUA trebuie să accepte transgenderii la dușurile lor.

Programul început sub Obama va continua deși noua administrație a dat ceva semne cam încurcate cu ce anume va face în această privință. Dacă nu va face nimc, tăvălugul acesta al unor politici începute de Obama va continua să macine încet dar sigur tot ceea ce până acum era “normal”. Femeile din armată vor trebui să accepte la dușurile lor bărbații care se cred… femei. Astfel, unuii dintre transgenderii de la bărbat la femeie care nu au avut încă operație pentru eliminarea organelor sexuale masculine vor arăta ca bărbați, indiferent ce vor crede ei despre ei înșiși.

Ce se va întâmpla dacă un bărbat-bărbat va voi să intre la dușurile fetelor? E permisă confuzia cu privire la sex pentru o singură vizită? Ca să se elimine orice confuzie eu aș aproba plătirea din taxele contribuabililor a operațiilor de schimbare a sexului și aceasta neîntârziat. Așa cel puțin se împiedică dute-vinoul dela bărbat la femeie și înapoi, când hăbăucul care se crede femeie se va crede din nou bărbat în viitor.

Ministrul Apărării James Mattis a amânat implementarea prevederii cu 6 luni și urmează să vedem ce va face după termenul amânării. Oricum, Mattis e mai preocupat de pregătirea SUA pentru război și starea echipamentului militar de apărare și atac decât de cine cu cine face duș la barăcile militarilor.

 

 

 

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.