Pedeapsă redusă în contul vasectomiei. Pe când castrarea?

Pușcăriașii din comitatul White, Tennessee care se supun la o operație de vasectomie primesc o reducere a pedepsei cu o lună. Și femeile din închisoare care primesc un implant de Nexplananon (implantul previne apariția unei sarcini pe timp de 4 ani) au o reducere de pedeapsă. E corect așa? Eu zic că da! Că de ce să se înmulțească răufăcătorii ca mai apoi să-și învețe progeniturile să-i emuleze? Sau, să nu-și învețe copiii să facă binele? Mă rog, a-ți învăța copilul spre rău e tot una cu a nu-l învăța spre bine.

De fapt, aș propune ca toți pușcăriașii pedepsiți pentru ofense sexuale să fie castrați. Prea dur? Nu cred.

De exemplu, un juriu din Virginia a condamnat un hoț de roți de mașini la 137 ani de pușcărie ȘI o amendă de 6 mii de dolari. Prea drastic? Nu, de loc! Să fie spre învățătura de minte a altora cărora le-ar veni idea de a fura roțile mașinilor.

La fel și cu cei ce-și folosesc organul sexual ca să nenorocească alte persoane. Jos cu întreg aparatul sexual, nu doar castrare!

Trebuie să vedem ce facem cu cei ce murdăresc cu graffiti totul de la clădiri la semne de circulație, la pasarele de peste șosea, la vagoane de cale ferată. Lor ce să li se taie? No kidding! Să trecem apoi la cei ce aruncă tot felul de gunoaie pe străzi și șosele. Serios, cred că în unii oameni trebuie băgată frica de severitatea pedepsei că altfel… Undei Vlad Țepeș (Dracula în variantă englezească) când avem nevoie de el?

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.