Propunere de avort în săptămâna #37 a sarcinii

Criminalii slujitori ai Morții și Locuinței morților devin din ce în ce mai josnici: un centru pentru provocarea avortului a propus unei femei care a venit pretinzând că se interesează de opțiuni de avortare a sarcinii ei care a fost testată genetic ca fiind purtătoarea sindromului Edward (cauzând întârzieri în dezvoltare din cauza unui cromozom #18 dublat) să o ajute să avorteze. Însărcinata era în săptămâna 37 (o femeie naște după circa 40 de săptămâni de sarcină). Suma pretinsă de centrul de avorturi pentru procedură era de 17 mii de dolari. De asemenea i s-a propus femeii însărcinate și o metodă prin care ar putea obține aproape sigur finanțare de la stat pentru plata avortării.

Mai jos e sursa articolului și videoul filmat de femeia însărcinată. E ciudat cum funcționara de la centrul de avorturi (Southwestern Women’s Options) încearcă aproape s-o oblige pe femeia însărcinată să avorteze.

Procedeul de avortare a sarcinii târzii presupune injectarea fătului cu o substanță care-i va produce un atac cardiac în urma căruia va surveni o moarte lentă și groaznică care poate dura până la 6 ore. După câteva zile de la injectarea cu digoxin fătul va deveni „o bucată de carne” și nimic mai mult.

Femeia însărcinată a născut mai târziu acasă la ea și a dat naștere unui băiețel sănătos.

Centrul de avorturi Southwestern Women’s Options(SWO) a mai fost înregistrat incognito în 2013 când propunea unei femei însărcinate în săptămâna 27 să avorteze așezată pe toaleta din camera de hotel, să nu se uite la copilul avortat și să aștepte ca să vină un angajat al centrului care va recupea avortonul din toaletă și-l va duce la centru.

Centrul SWO a spus că ei nu-și dau interesul de a salva viața unor astfel de copii avortați chiar dacă atunci când se oferă îngrijire medicală unui copil născut la 27 de săptămâni acesta are șansa de supraviețuire.

Industria avorturilor continuă să prolifereze în SUA și-n restul lumii. Alături de campaniile pentru schimbarea sexului de naștere și de programele homosexualilor de distrugere a noțiunii de căsătorie, avorturile sunt aduse mereu în centru și-n față. În timp ce mulți conservatori par a fi cedat în fața agendei transgenderilor și a gaylor, lupta pentru interzicerea avorturilor continuă.

Republicanii din Congresul American sunt gata să prezinte un proiect de lege (H.R. 490 – Actul de protejare a bătăii inimii). Conform acestei legi avortul va fi ilegal dacă se percepe o bătaie de inimă a fătului. Se știe că bătaia de inimă se poate detecta începând cu săptămâna a 6-a. Dacă e aprobată această lege există posibilitatea de salvare a multor vieți de copii inocenți.

De la aprobarea ilegală a avortului de la anul 1973 (Roe vs. Wade) numai în SUA au fost avortați peste 60 milioane de copii.

Sursa: http://prolifewitness.org/new-video-undercover-at-37-weeks-pressure-to-abort/

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.