Ceea ce relatez s-a întâmplat la CNN dar se putea întâmpla și pe alte posturi de televiziune. Un interviu s-a întrerupt brusc tocmai după ce cel intervievat a amintit că Isus a murit pentru păcatele noastre.

A vorbi despre Isus Cristos și despre El ca soluție pentru problema păcatului nu mai este popular pe anumite posturi de televiziune. Desigur există programe TV creștine unde se poate vorbi despre Cristos. Atâta timp cât mai au ascultători și privitori, bisericile și organizațiile creștine vor continua să cumpere spații de transmisie și să-și difuzeze programele.

De asemenea aș putea paria fără șanse de a pierde că Rick Warren, Joel Osteen și altora ca ei li s-ar permite să spună ce doresc despre Isus Cristos atâta vreme cât vor adîuga în părerile lor și elemente de îngăduință pentru căsătoria homosexualilor, pentru ecumenism și alte subiecte asemenea la modă în discursul social-politic-religios al scenei americane. „Isus Cristos a murit pentru păcatele noastre” (din spusele jucătorului de fotbal Benjamin Watson în interviul de mai jos) va oricând îndulcit pentru cerul gurii înegrit al posturilor de TV CNN, NBC, MSNBC, HLN și altele ca acestea de o atitudine îngăduitoare  față de homosexualism, ecumenism și în general față de păcate acceptabile/onorabile. De aceea nu mai privesc de mult la aceste posturi. Nu mai citesc nici Huffpostul, nici NY Times și alte publicații de îndoctrinare liberală (din punct de vedere religios) și socialistă (din punct de vedere politic) a americanilor.

S-a întrerupt transmisia doar așa, din întâmplare? E posibil. Dar reacția femeii ce lua interviul a fost prea „pregătită” pentru a fi părut surprinsă. Știm că cei ce lucrează la TV au căști în ureche și sunt mereu în contact cu producătorul emisiunii. Eu înclin să credă că atunci când acesta a auzit despre iertarea păcatelor în Isus i-a spus doamnei că va întrerupe transmisia și la câteva secunde aceasta se întrerupe. Pot fi greșit dar nu înseamnă că nu se poate și să am dreptate.

Benjamin Watson gets cut off on CNN proclaiming JESUS

"And you will be hated by all for my name's sake. But the one who endures to the end will be saved." - Mark 13:13 Be unashamed, be unafraid. Be instant in season and out of season! Let us exalt the Name of Jesus at every opportunity!

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.