Copiii (familiilor de homosexuali) nu sunt în regulă.

O tânără pe nume Brandi Watson, crescută într-o „familie” cu două mame adresează o scrisoare comunității LGBT în care, printre altele spune:

– această comunitate cere toleranță de la alții dar este una dintre cele mai intolerante comunități (și notez eu, aceasta se vede când te uiți la mulțimea de mici afaceri date în judecată de homosexuali cărora li s-au refuzat diverse servicii din cauza convingerilor religioase ale proprietarilor de afaceri. Au fost dați în judecată și aduși la faliment creștini care nu au făcut aranjamente florale, nu au copt torturile sau nu au planificat nunțile gay-lor ce au vrut să se căsătoareasca).

– și-a dat seama de la o vârstă fragedă că nu era un lucru natural să trăiască cu două femei. A petrecut mult timp cu prietenii ei în casele lor unde erau un tată și o mamă și tânjea după afecțiunea pe care prietenii ei o aveau de la tatăl lor.

– timpul dedicat creșterii ei de către unchii și bunicii ei care încercau să înlocuiască lipsa unui tată nu a însemnat același lucru ca și când ar fi avut un tată în casă.

– lipsa unui bărbat în casa lor care să-i fie tată tinerei fete a lăsat-o cu lacune psihice. Ea nu se va simți întreagă niciodată în viață, va simți mereu că ceva îi lipsește.

– mai târziu s-a căsătorit și are copii. E un lucru minunat și care te inspiră să vezi cum își crește copiii un bărbat care le este tată.

Citește întreaga scrisoare aici. De asemenea vezi aici scrisoarea lui Heather Barwick, o altă tânără crescută într-o familie cu două mame.

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Copiii (familiilor de homosexuali) nu sunt în regulă. — 1 Comment

  1. Pingback: Revista blogosferei evanghelice de limbă română(3) | Aradul Evanghelic