Adio Starbucks!

Acum circa un an în urmă CEO-ul de la Starbucks a spus că cei ce susțin familiile tradiționale (da, aceea din care ne-am născut tu și cu mine, că de era din doi tați sau două mame… cum se crede că e normal azi, lumea era de mult fără oameni!) pot să-și vândă acțiunile deținute la compania lui și să-și bea cafeaua în altă parte. Eu am renunțat la circa 80% din cafea (acțiuni nu am avut, 🙂 ) și acum asăzi am renunțat de tot. De ce?

Păi, uite la reclama de mai jos. De aia! Pentru că în mod sugestiv, travestitul grăbit este lăsat cu generozitate și politețe în față de către toți cei ce așteptau la rând. Ei bine, eu am ieșit din rând! Și pot merge în față acum cei 5-6% de homosexuali și travestiți și efeminați, și mai știu eu ce și-au mai făcut cei ce au vrut să fie altceva decât i-a făcut Creatorul lor să fie.

Nu, nu mă deranjează că persoanele acestea vin să bea cafea. E treaba și dreptul lor. Dar să stea cuminte la rând și să nu se mândrească cu rușinea lor, pentru că mi se face scârbă. Persoanele acestea nu sunt speciale (cum ar vrea Schultz să sufgereze) decât în măsura în care nu-s normale.

Coffee Frenemies | Starbucks and OUTtv

Even the top queens of RuPaul's Drag Race need caffeine. Who are your #coffeefrenemies? Adore Delano: @AdoreDelano Bianca Del Rio: @TheBiancaDelRio OUTtv: @OUTtv

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.