Cuiul lui Pepelea… ăăăă, al gay-lor.

Niște oameni de afaceri din Londra au cumpărat un teren pe care cândva a existat un bar gay. Ei doresc să ridice niște clădiri de apartamente. Până aici, totul e frumos și neted. În aparență planul lor nu prezintă zbârcituri. Asta până când nu și-a băgat coada zgândărilă de la Consilul Primăriei locale. Acesta a pus condiție de aprobare a proiectului de clădiri ca în acestea să existe și un gay bar a cărui existență nu va depinde de profitabilitatea afacerii ci de votul consiliului: barul să funcționeze timp de 12 ani.

În condițiile în care în Londra gay barurile s-au înjumătățit în ultimii ani (de la un număr de 125 în 2006 la 53 în zilele noastre) a impune cuiva să deschidă o afacere care din capul locului e sortită eșecului doar pentru a aproba un alt proiect este o formă de șantaj ideologic.

La fel cum este șantajarea cofetarilor creștini de a confecționa prăjituri pentru nunțile homosexualilor când conștiința cofetarilor dictează altfel, sau cum e șantajul impus unor măicuțe de la o mănăstire catolică de a cumpăra asigurare de sănătate care să ofere și acoperire pentru anticoncepționale sau pentru avort, sau cum sunt atâtea alte șantaje.

Brațul lung al politicii corecte și al ideologiei liberal-progresiste va continua să se atingă de drepturile și libertățile tuturor oamenilor, mai ales al celor ce sunt adepții unei alte ideologii sau al celor ce nu au altă ideologie decât de a face o afacere care să fie determinată de ei înșiși nu de niște consilieri care nu au condus nimic întreaga lor viață ci doar au dat din gură.

 

 

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.