Suntem sub asediu!

Screen Capture dintr-un email de stiri

Când aproape zilnic ni se aduc la cunoștință astfel de știri atunci e clar că întreaga societate este în asediu. Forțe oculte inflamate de către demoni nemaiîntâlniți până acum în aceste timpuri postmoderne sunt într-o febrilă activitate de distrugere a lumii așa cum a fost ea cunoscută până acum.

Copiii ne sunt îndoctrinați în școlile publice (mai întâi a venit educația sexuală, cu banane și plasarea unui prezervativ pe acestea, împreună cu încurajarea fetițelor de a explora sexualitatea lor – la băieți nu mai trebuia să li se dea curaj deoarece testosteronul funcționează din fragedă tinerețe). Acum în clasele de educație socială problema transgenderismului, a homosexualismului și-a altor porcării sunt încurajate la scenă deschisă. Copiii trebuie nu doar să afirme persoanele deranjate moral și spiritual (și mintal, zic eu) ci chiar și să încerce stiluri de viață diferite (cum impropriu e etichetată noua otravă socială).

Nu doar societatea în largul ei e asediată de practic o minoritate a populației (3-5%? dar așa cum se vede bine sprijinită financiar) ci multe biserici au abdicat de la rolul de „sare și lumină” a lumii. Unele acceptă, afirmă și chiar promovează toate devierile sexuale iar altele le urmează nu atât de departe cum s-ar crede.

Pastori care-s chestionați cu privire la avort și la alte rele ale societății se mișcă pe vârful picioarelor în locul unui răspuns drept și categoric, că deh – trebuie să fim corecți din punct de vedere politic și să nu facem valuri. Uite aici. Referitor la unii pastori, Isus avea dreptate când a pus degetul pe rana unor lideri spirituali ai timpurilor Sale: Ioan 12:43 Căci au iubit mai mult slava oamenilor decât slava lui Dumnezeu.

Eu nu am avut copii, dar am frați și surori care au și am în adunarea păstorită oameni care au și mi-e milă de viitorul acestor copii. Vin vremuri grele peste ei! Doamne, ai milă de ei!

Nu sunt convins că numai rugăciunea este suficientă în astfel de vremuri. Poate trebuie acționat, protestat, adunat semnături, ieșit în stradă, participat la referendum, etc. Fiecare dintre noi are la dispoziție mai mult registre de participare. Și, desigur, rugăciunea continuă. Poate trebuie adăugat și postul, că unii demoni nu pleacă decât cu post și rugăciune! Alfel, creștinii vor fi în curând vânați la scenă deschisă.

Warning:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Suntem sub asediu! — 1 Comment

  1. Traim vremurile din urma, asa ceva nu s-a intalnit pana acum, poate nici chiar in vremea Sodomei. BISERICA e nevoie sa mijlocim pentru lumea in care traim.Cel Rau e tare indarjit sa distruga felul de gandire al oamenilor. Dumnezeu sa ne pazeasca si sa ne ajute sa stam tari in credinta!